Linder // 355 Sportsman

Velkommen til Sentrum Marina AS Vi driver butikk like ved gjestehavna i sentrum av Brønnøysund. Hos oss skal du finne "alt du trenger" til fritidsbåten, samt en hel del utstyr til fiskeri, om du er fritidsfisker eller yrkesfisker. Vi er også stolt forhandler for tre av de største påhengsmotormerkene i verden; Mercury, Suzuki og Evinrude. Dette gjør oss i stand til å levere et bredt spekter av fritidsbåter; Quicksilver, Benetau, Sting, Pioner og Linder, for å nevne noen. Vi driver også vårt eget verksted lokalisert på Toft, hvor vi utfører service og reperasjoner på båt og motor av alle varianter.

Sportsman 355 - en planende båtmodell spesielt egent for innsjøer og elver. Passer ypperlig også for ungdom. Med sin flate bunn båt blir den svært stabil. Lett å transportere og håndtere. Passer til motorer opp til 8 hk. Et svært miljøvennlig båttvalg!
Sportsman 355 er produsert i Sverige med korrosjonsbestandig aluminium av høy kvalitet, tilsvarende behandling som brukes i flykonstruksjon.

Sportsman 355 leveres med aluminiumsårer og badestige og klasse 3 godkjent låseøye forut og akter. Godkjent av Det Norske Veritas. ID-merking med Securmark.

Sportsman 355 uten motor - Veil pris 2015 kr. 24.200,-

Vekt kg: 79
Lengde cm: 355
Bredde cm: 146
Motor: 6 - 8 HK
Rigglengde: Kort
Max last: 320 kg
Max personer: 3

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern