Benetéau // Antares 7

Lukket familiebåt med Beneteaus nye skroggenerasjon!

Bénéteau er i gang med en redesign av Antares-utvalget, slik at 40-årsjubileumet feires med stil! Antares 7 med utenbordsmotor er den første av denne redesigns-generasjonen. Denne båten representerer Beneteaus kompetanse i plassfordeling og sikkerhet på sjøen. Resultatet er slående og på nytt bekrefter den verdiene til den historiske og globalt anerkjente serien.
Antares 7 har et helt nytt skrogdesign utarbeidet i sin helhet av Beneteaus designteam med forbedrede sjøegenskaper og enda bedre kjøreegenskaper . Som fritidsbåter ”par excellence”, gir den en flott introduksjon til båtturer langs kysten.
Tidløs
Den nyeste Antares 7 har rotfeste i de tre verdiene: sikkerhet, enkelhet og beboelighet. En pålitelig båt designet for å nyte turer langs kysten.
Utvendig design
Antares 7 sitt innovative skrog kan skryte av sikkerhet og enestående sjøegenskaper, med fantastiske kjøreopplevelser. Denne båten har en meget elegant silhuett, takket være den kraftige V-profilen.

Antares 7
- har rettere skrogsider, noe som gir mer bredde i vannlinjen = større stabilitet.
- har spissere baug enn tidligere, noe som gir mykere gange i motsjø enn tidligere.
- har en veldig rundet form på øvre delen av baugen, noe som gir større innvendig volum.
- har innstøpt tunnel i skrog for baugpropell.

Norsk versjon inkluderer: Exteriør puter, Glassfiber badeplattformer inkl badetrapp på høyre plattform, Vannsystem med vask i salong  og dusj i cockpit, Gardiner til styrehus og takluke, Separat toalettrom med sjøvannstoalett og septikk tank, Cockpit salong med puter som kan gjøres om til solseng, Ekstra putesett for å lage seng i salongen, 42 ltr. Kjøleskap i salong, Stor skyveluke på kabin tak som kan åpnes, Rigging for Suzuki motor med elektronisk gir/gass (SPC), Vindusvisker nr. 2 og spyling (En visker er std).

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Personvern