Benetéau // Barracuda 9

- spennende båt som virkelig biter fra seg! Nyhet! Barracuda 9. En tøff båt med mange bruksområder! Det solide skroget med spiss baug sørger for gode sjøegenskaper og det store volumet sørger for mye innvendig plass. Denne nye fleksible modellen har et sentermontert styrehus og gangvei hele veien rundt. Dette gjør det trygt og praktisk å bevege seg om bord. Styrehuset har nå hele 3 skyvedører for å maksimere enkel sirkulasjon.

På styrbord side utenfor førerplassen er det nå også dør i skrogsiden noe som gjør det enkelt for skipperen å komme til og fra båt/brygge. Akterdekket har benker som kan vippes opp slik at de er ute av veien dersom man vil bruke dekket aktivt.
2 store dobbeltsenger under dekk gir komfortabel overnattingsmulighet for 4 personer.

Lengde (cm)900
Bredde (cm)299
Vekt (kg)3745 kg
Godkjent for inntil HK (hk)500 Hk (2 x Suzuki DF250)
Stammelengde motorXXL
Bensintank (liter)400 liter
Godkjent for antall personer (stk)10 personer (Kategori C)
StandardutstyrUtstyr inkl. i "Norsk Versjon" utover standard: Cockpit puter. Puter i for-kabin og midt-kabin. 2 foldbare side banker i cockpit. Inkl puter. Trimplan elektriske. 2 badeplattformer i glassfiber med badestige på høyre side. Baugpropell. Komplett 220V landstrømannlegg med batteri lader 40A. Varmtvannsbereder 25L på 220V landstrøm anlegg. LED stemningslys i cockpit og styrehus. 60 ltr kjøleskap i salong. Gardiner i styrehus. Riggeutstyr for 1 eller 2 stk Suzuki motorer med elektronisk styrt gir/gass.
EkstrautstyrØvrig tilleggsutstyr som elektronikk, varme osv leveres av lokal forhandler.
El. opplegg12V

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern