Benetéau // Flyer 8 spacedeck

Romslig båt for morsomme dagsturer! Flyer 8 Spacedeck er ekstremt allsidig og perfekt egnet til dagsturer - bade, fiske eller utforske områder på og langs kysten med familien. Vinkelen på dekk gjør bevegelse om bord enkelt og det er et stort utvalg av spesialiteter. Tilleggsutstyr er f eks innebygd fiskestasjon som erstatter setet med en benk, levende agnbrønn, stangholder og diverse annet utstyr. Et elegant T-top tak er ekstrautstyr, som gir effektivt ly mot sol og regn.

Lengde (cm)810
Bredde (cm)253
Vekt (kg)2049
Godkjent for inntil HK (hk)350
Stammelengde motorXXL
Bensintank (liter)350
Vanntank80
Godkjent for antall personer (stk)10
StandardutstyrUtstyr inkl. i ”Norsk Versjon” utover standard: Sjøvannstoalett med septikk tank, ekstra badeplattformer med badestige på høyre, Cockpit bord i tre, Puter i kabinen. 2 farget, Kompass på dashbord, Eksteriør puter Vouge steel/onyx eller Cognac. (Valgfritt), 2 foldbare benker i cockpit. Inkl. puter, Led ”courtesy” lys i cockpit, Rigging for Suzuki motor med elektronisk gir/gass.
EkstrautstyrEkte tredørk på cockpit og plattformer, Baugpropell, Kjøleskap, ”Leaning post” dobbelsete i stedet for 2 stoler, Solseng i baugen, T-Top for konsoll grafitt/sort, Vannskimast, Ankervinsj akter. Øvrig tilleggsutstyr som elektronikk, osv leveres av lokal forhandler.
El. opplegg12 V
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern