Benetéau // Flyer 8 Sundeck

Multifunksjonsplattformen! Flyer 8 båten leveres med to forskjellige dekkplaner og interiører: Spacedeck har et midtkonsoll, mens Sundeck tilbyr en romslig kabin under det store solbadområdet. Ekstremt romslig og praktisk. Flyer 8 Sundeck er perfekt for en avslappende helg med venner. Den har stor solseng i baug med solid og fornyet passasjervei på begge sider. Med en bemerkelsesverdig takhøyde (162 cm), en kabin utstyrt med en dobbeltseng, lukket toalettrom og et praktisk pentry.

Lengde (cm)810
Bredde (cm)253
Vekt (kg)2129
Godkjent for inntil HK (hk)350
Stammelengde motorXXL
Bensintank (liter)350
Vanntank80
Godkjent for antall personer (stk)10
StandardutstyrUtstyr inkl. i ”Norsk Versjon” utover standard: Sjøvannstoalett med septikk tank, ekstra badeplattformer med badestige på høyre, Cockpit bord i tre, Solputer på dekk, Puter i kabinen. 2 farget, Kompass på dashbord, Eksteriør puter Vouge steel/onyx eller Cognac (Valgfritt). 2 foldbare benker i cockpit. Inkl. puter, Led ”courtesy” lys i cockpit, 42 liter kjøleskap i kabinen, Rigging for Suzuki motor med elektronisk gir/gass.
EkstrautstyrEkte tredørk i cockpit og plattformer, Baugpropell, ”Leaning post” dobbelsete i stedet for 2 stoler, T-top i grafitt/sort, Vannskimast, Ankervinsj akter. Øvrig tilleggsutstyr som elektronikk, osv leveres av lokal forhandler.
El. opplegg12 V
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern